Suncani Hvar Hotels

Suncani Hvar Hotels Blog

Wednesday, November 14 2018

Hotel Adriana osvaja nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj!

Na Danima hrvatskog turizma 24. i 25. listopada, koji su se održali na sunčanom Hvaru, dijelile su se mnoge nagrade u kategorijama za destinaciju godine, atrakciju godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku), te za ljude u turizmu. Vrlo smo ponosni da je upravo naš hotel Adriana dobio prestižnu nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj! Nagradu je preuzela direktorica hotela, Dubravka Novak, koja godinama vodi ovaj luksuzni hotel u središtu grada Hvara.

Ove godine, Dani hrvatskog turizma su okupili više od 1,500 turističkih djelatnika i dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske. Najveće okupljanje turističke struke u Hvaru ujedno je donijelo pregršt edukativnih predavanja, radionica vodećih domaćih i svjetskih turističkih stručnjaka, opinionmakera i influencera iz poslovnog i društvenog života. Neke od tema su bile o odnosu filmske industrije i turizma, izgradnji Hrvatske kao nacionalnog brenda, Hrvatskoj kao novoj gastro ikoni u Europi te o vidljivosti i promotivnoj važnosti turističkih blogera i influencera.

Ova dvodnevna manifestacija se održala velikom većinom u dvoranama hotela Amfora, hotelu Riva u BB Clubu te Arsenalu.

Mnogi od vas pomogli su nam u organiziranju i provedbi ove jedinstvene ali i iznimno zahtjevne manifestacije, a istu su svojim radom i trudom uveličali i učenici Turističko ugostiteljske škole iz Splita. Još jednom zahvaljujemo svima na sudjelovanju i doprinosu koji je itekako bio prepoznat kako od nas iz Sunčanog Hvara tako i od svih aktera hrvatske hotelijerske scene!

Također se po prvi puta u povijesti sjednica vlade Republike Hrvatske održala na otoku s posebnim naglaskom na njihov razvoj. Na sjednici su usvojeni projekti vrijedni više od 5.5 milijardi kuna za poboljšanje ukupne kvalitete života na otoku.


Back to top