Suncani Hvar Hotels

Monday, April 12 2021

Jovana Mrvina SAMO DA SMO ZDRAVO u Hotelu Adriana!

 

Iznimno nam je zadovoljstvo ugostiti Health ambasadoricu Jovanu Mrvinu, 1. svibnja, s početkom u 10:30 u hotelu Adriana. Otkrijte tajnu zdravlja i vitalnosti za prirodno pomlađivanje organizma. Seminar Samo da smo zdravo i cjelodnevno druženje u pozitivnoj i zdravoj okolini, okruženi morem i suncem, će vam u tome zasigurno pomoći. 


Do danas, Jovanin program je pomogao tisućama ljudi koji su slijedili njezine jedinstvene i jednostavne korake da podmlade tijelo i da se fokusiraju na zdrav život. Na osnovu svih njezinih znanja, Jovana je također osmislila vlastiti program za zdrav život, kao i plan vježbanja.

 

Što očekujemo na seminaru?
Na razumljiv i “pitak” način pojasnit će se što je uistinu zdrava hrana, jer ako nismo informirani iz pravih i provjerenih izvora, svašta “nezdravo” poprima etiketu zdrave hrane. Pod pritiskom takvih informacija, kupujemo i konzumiramo što nam se sugerira, a što nam u konačnici ne riješi problem. 

Konkretno pojašnjavanje koraka u procesu tranzicije na zdravi režimTranziciji se treba pristupiti taktično jer je tijelu potrebno vrijeme za adaptaciju. Zdrave navike se uvode postepeno, korak po korak, dajući vremena da tijelo usvoji jednu izmjenu prije nego se krene sa uvođenjem nove. 


Zdrav režim prehrane je stil života i zato nema odluka donesenih u trenu. Onaj tko želi biti zdrav, donio je odluku kao rezultat čitanja i edukacije, razmišljanja i prioritiziranja zdravlja u odnosu na fizički izgled, vlastitog osjećaja u odnosu na trendove, itd. Upravo su zato implementacija i stil života tema trećeg bloka predavanja.


Na kraju seminara, možete prisustvovati na 
radionicWorkshop magic in kitchen - by soul sisters, Jovana Mrvina i Katarina Čajić koje će kroz zabavan i inspirativan način otkriti sve tajne ukusne zdrave hrane. Naučit ćete kako od namirnica koje imate kod kuće pripremiti jela od kojih će svima zastati dah.

 

Zato nam se pridružite 1. svibnja u hotelu Adriana gdje možete razmjenjivati iskustva i uživati u pozitivi i blagodatima prirodne, zdrave hrane!

 

Za više informacija i rezervacije: info@jovvvana.me

Broj mjesta je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama.

 

 

 


Back to top