Suncani Hvar Hotels

Monday, January 22 2018

Biciklistički tim Bahrain Merida odsjeo u hotelu Pharos

Prosinac na Hvaru nikada nije bio aktivniji a obilježio ga je dolazak profesionalnog svjetski poznatog biciklističkog tima Bahrain Merida. Tim je održao svoj trening na otoku od 6. do 19. prosinca a boravio je u hotelu Pharos koji je prvi lifestyle i bike hotel na ovom području. Ne samo da je dolazak tima povećao broj noćenja u Hvaru, već je okupio brojne novinare iz cijelog svijeta tako da je Sunčani Hvar među prvima otkrio planove tima za 2018., boju dresova i činjenicu da će Vincenzo Nibali sudjelovati na Tour de France 2018. umjesto Giro d'Italia, što je najavio na konferenciji održanoj u Hvaru 14. prosinca 2017. godine.

"Prva riječ koje se sjetim kad čujem BAHRAIN MERIDA je OBITELJ", rekao je Vincenzo Nibali, jedan od najuspješnijih biciklista ovog doba, dirnuvši sve na konferenciji.

Sunčanom Hvaru bila je izuzetna čast ugostiti ovakve talentirane i iskusne bicikliste, uključujući i njihov menadžerski tim u hotelu Pharos. Hvar je odavno jedno od omiljenih odredišta za aktivan odmor i drago nam je što Hvar postaje priznato europsko biciklističko odredište. Dugoročni cilj Sunčanog Hvara je predstavljanje otoka kao odredište aktivnog turizma i vjerujemo da ćemo to uspjeti u uskoj suradnji sa svim aktivnim sudionicima koji dijele našu viziju.

Vladimir Miholjević, sportski direktor i koordinator treninga spomenuo je da Hvar idealno mjesto za biciklizam, uz izvrsne klimatske uvjete i infrastrukturu za biciklizam, te da je zadovoljan odabirom otoka za trening kamp.


Pogledajte najbolje fotografije nastale tijekom njihovog boravka na Hvaru.


Back to top