Suncani Hvar Hotels

Monday, January 22 2018

Prosinac je mjesec darivanja

Kao i svake godine, u najčarobnijem mjesecu darivanja, sa veseljem smo organizirali druženje za sve naše stalne i sezonske zaposlenike da bismo svečano i zasluženo obilježili završetak još jedne iznimno uspješne poslovne godine!

Svečani domjenak otvoren je izlaganjem predsjednice Uprave, gđe Gordane Tomičić koja je prezentirala ostvarene poslovne rezultate 2017.godine te svim prisutnima dala najavu ključnih aktivnosti u Društvu za 2018.godinu. Nastavno na poslovne rezultate prisjetili smo se i najvažnijih aktivnosti koje su usmjerene na podizanje zadovoljstva i motivacije radnika kroz prezentaciju direktorice ljudskih resursa, Blaženke Tomičić, također uz pogled na 2018.godinu i novosti koje nas čekaju!  SAZNAJ VIŠE

U sklopu proslave dodijeljena su mnoga priznanja našim zaposlenicima za dugogodišnji rad (čak 41 jubilarac!), a posebnu kategoriju nagrađivanja koju smo uveli prošle godine čine zaposlenici koji se ističu predanošću u odnosu prema gostu i rezultatu.

U 2017.godini nagrađeni su:

Angela Vidović (sobarica hotel Palace) – zaposlenica godine po isticanju i prepoznatoj izvrsnosti od strane gostiju, s nagradom vikend putovanja za dvije osobe u Varšavu, La Regina, hotel 5*.

Mate Miličić (šef kuhinje hotel Riva) – voditelj godine po isticanju i prepoznatoj izvrsnosti u rezultatima poslovanja i ocjeni kolega, s nagradom vikend putovanja za dvije osobe u Prag, Buddha-Bar, hotel 5*.

Krešimir Halaček (kućni majstor Dalmacija) – zaposlenik godine po isticanju u predanosti prema poslu i po mišljenju svih kolega Sunčanog Hvara, s nagradom od 7 slobodnih dana.

Još jednom od srca čestitamo i zahvaljujemo našim kolegama, te se nadamo prekrasnim uspomenama sa putovanja u najluksuznije hotele CPI grupacije.

Navedenim nagrađivanjem želimo potaknuti sve naše zaposlenike na izvrsnost u odnosu prema gostima i usmjerenost prema rezultatu. I iduće godine budno ćemo pratiti rad i doprinos svakog člana našeg velikog tima i sa veseljem one najbolje i nagraditi!

Nastavljen je i običaj donacija i sponzorstva humanitarnog karaktera za djecu i mlade grada Hvara u još većem broju nego prošle godine. Sunčani Hvar na taj način podupire svu djecu u klubovima i udrugama grada Hvara koje se bave sportskim i kulturnim aktivnostima. Želja nam je sredstva usmjeriti na dobrobit i edukaciju hvarske djece, mladeži i djece s posebnim potrebama.

Poslije smo se svi dobro zabavili uz neizostavne specijalitete naših vrhunskih kuhara i svirku uživo benda Neron iz Splita do ranih jutarnjih sati!

Da bi obilježili ovo vrijeme darivanja i Božićnog duha, za djecu zaposlenika Sunčanog Hvara, u hotelu Pharos organizirali smo veselu Božićnu predstavu „Kako je Dječak Srećko Spasio Božić".  Produkcija Z iz Splita, koja  je razveselila naše najmlađe, ali i roditelje. Uz predstavu smo dječicu počastili onim što najviše vole – slatkišima, grickalicama i tortom, a na kraju smo ih oduševili dolaskom Djeda Božićnjaka koji je donio pune vreće iznenađenja i svakom djetetu poklonio prekrasni dar.

Tako smo i još jednu godinu ispratili sa puno veselja, darivanja i dječjih osmjeha…

Veselimo se idućoj!


Back to top