Suncani Hvar Hotels

January 20, 2020

Sunčani Hvar donacijama i sponzorstvima podupire preko 500 hvarske djece!

Sunčani Hvar je u prosincu u hotelu Pharos zajedno sa svojim sezonskim i stalnim zaposlenicima svečano obilježio završetak 2019-te, koja će biti zapamćena po otvaranju Palace Elisabeth, prvog hotela s 5 zvjezdica na otoku, te po rekordnim poslovnim rezultatima. U sklopu proslave nastavljena je i dugogodišnja tradicija sponzorstava i donacija koje su usmjerene na one najmlađe, djecu otoka Hvara.

Categories

January 8, 2019

Kako smo u Sunčanom Hvaru proslavili uspješnu 2018.

Tradicionalno godišnje okupljanje zaposlenika Sunčanog Hvara održalo se u prosincu u hotelu Amfora, gdje je svečano obilježen završetak 2018. godine. U sklopu proslave dodijeljene su donacije i sponzorstva usmjerena na dobrobit i edukaciju djece i mladeži te na djecu s posebnim potrebama. Sunčani Hvar je tako ove godine podupro više od 300 djece u klubovima i udrugama grada Hvara, koje se bave sportskim i kulturnim aktivnostima.

November 14, 2018

Hotel Adriana osvaja nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj!

Na Danima hrvatskog turizma 24. i 25. listopada, koji su se održali na sunčanom Hvaru, dijelile su se mnoge nagrade u kategorijama za destinaciju godine, atrakciju godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku), te za ljude u turizmu. Vrlo smo ponosni da je upravo naš hotel Adriana dobio prestižnu nagradu za najbolji wellness hotel u Hrvatskoj!

April 18, 2018

Što trebate znati prije dolaska u Sunčani Hvar?

Kratko vam dostavljamo sve potrebne informacije vezane za rad u Sunčanom Hvaru:

Dokumenti potrebni za prijavu radnika

Osnovna dokumentacija (radnici iz RH)

1.            ISPIS RADNOGA STAŽA SA HZMO-a

2.            POTVRDA STRUČNE SPREME (kopija svjedodžbe/diplome/radne knjižice)

Categories

January 22, 2018

Prosinac je mjesec darivanja

Kao i svake godine, u najčarobnijem mjesecu darivanja, sa veseljem smo organizirali druženje za sve naše stalne i sezonske zaposlenike da bismo svečano i zasluženo obilježili završetak još jedne iznimno uspješne poslovne godine!

December 21, 2017

Donation ceremony held as part of SHH celebration!

Hvar, 20. December 2017. Sunčani Hvar, together with its seasonal and permanent employees, at hotel Pharos celebrated a very successful end of the season and continued sponsorship and donation activities which were directed to the children and youth of island of Hvar.

November 10, 2017

Upoznajte našu DMC voditeljicu!

Temelj uspjeha Sunčanog Hvara su prije svega motivirani pojedinci za koje stvaramo prilike kako bi izražavali svoju kreativnost i razvijali jedinstvene talente i vještine, te smo na taj način tijekom godina izgradili talentirani i komplementarni tim.

Categories

November 10, 2017

5 svjetskih događaja na otoku Hvaru

Što vas očekuje iduće godine na Hvaru? 5 uzbudljivih događanja koja ne smijete propustiti!

Još jedna uspješna ljetna sezona je iza nas, ali Hvar ove zime neće spavati. Osim novih investicija u obnovu hotela i podizanje kvalitete usluga, pripreme vrhunskih svjetskih evenata već su u tijeku, a mi vam donosimo odabranih pet koje nikako ne smijete propustiti.

Categories

July 21, 2017

Sunčani Hvar reports record-breaking results!

In pre-season Sunčani Hvar records more revenue than in the heart of last year's season and the vital part of this success is due to the results of its human resource strategy.

November 16, 2015

The search for 600 seasonal workers started with Suncani Hvar "Looking for a job - Find a career!" HR campaign

As one of the leaders in quality and innovation in the Croatian hotel industry, Suncani Hvar bases its success on highly motivated and productive human resources. The campaign "Looking for a job - Find a career!" was launched in early 2014, and is based on a year-round program and initiative of Suncani Hvar HR department, which follows the philosophy of continuous investment in employee education and training.