Suncani Hvar Hotels

Wednesday, January 27 2016

Tražiš posao? Pronađi karijeru!

Nakon završenih edukacija, kreće i drugi krug zapošljavanja za sezonu 2016-tu, a u potragu za najboljim kandidatima naš tim ljudskih resursa i hotelskih operacija kreće u Zagreb 01.02., Rijeku 02.02., te Split 03. i 04.02.!

Posebno atraktivne poslovne prilike nude se stručnjacima iz područja hrane i pića- voditeljima restorana i barova, slastičarima, šefovima kuhinja, koktel majstorima, itd.  a najbolji od njih steći će status stalnog sezonca koji im uz prioritetno zapošljavanje nudi i mogućnost stručnog usavršavanja u inozemstvu.  Krajnji je cilj ove  kampanje da  svi zaposlenici sukladno svojim interesima, znanjima i vještinama, poslovno iskustvo u Sunčanom Hvaru pretvore u uspješnu dugogodišnju karijeru.

Jeste li znali da je kompanije prošle godine ostvarila rekordne poslovne rezultate?

U sklopu kampanje „Tražiš posao-pronađi karijeru!“ gotovo tridesetak stalnih ali i sezonskih zaposlenika Sunčanog Hvara otputovalo je na stručno osposobljavanje i edukacijske radionice u europske gradove Prag, Varšavu, Milano, Berlin i Bruxelles. Ulaganjem u obrazovanje svojih zaposlenika zapravo ulažemo u portfolio znanja i vještina naše kompanije, koja dugoročno donose potencijal za ostvarenje konkurentske prednosti, unaprijeđivanje postojećih proizvoda i usluga i razvoj novih. “- istakla je Blaženka Tomičić, direktorica ljudskih resursa.

Kako se prijaviti za posao?

1.     Pošaljite nam svoj životopis  i motivacijsko pismo sa naznakom željenog radnog mjesta na EMAIL: posao@suncanihvar.com ili nas posjetite na Danima Otvorenih vrata u Vašem gradu!

 

2.       Na Dane Otvorenih vrata ponesite svoj životopis isprintan u 2 primjerka.

3.       Po dolasku ćete dobiti standardizirani SHH obrazac za intervju kojeg ćete ispuniti i zajedno sa primjerkom životopisa predati prilikom intervjua svojem ispitivaču.

4.   Prije početka intervjua za sve kandidate organizirana je kratka prezentacija proizvoda i usluga kompanije, očekivanja poslodavca, te benefiti i pogodnosti rada u kompaniji. Nakon prezentacije slobodni ste Voditelju Ljudskih Resursa ili nekom od predstavnika kompanije postaviti sva pitanja i nedoumice vezano uz opis i zahtjeve radnih mjesta, te uvjete zapošljavanja. 

5.       Intervju! Najčešće razgovor s kandidatom obavlja voditelj sektora unutar kojeg je radno mjesto za koje se kandidat prijavljuje.

6.      U roku od 2 tjedna šalju se ponude za posao kandidatima koji su zadovoljili, ali se obavijeste i kandidati koji nisu zadovoljili uvjete zapošljavanja, kako bi na vrijeme mogli tražiti neku novu poslovnu priliku.

Nadamo se da ćete prihvatiti ovaj poslovni izazov i pridružiti nam se na Hvaru u sezoni 2016.-toj! U slučaju bilo kojeg pitanja ili informacije, slobodno nas kontaktirajte putem emaila posao@suncanihvar.com ili pozivom na broj 021-750-080. Više informacija o otvorenim radnim mjestima i uvjetima prijave provjerite na  http://www.suncanihvar.com/hr/vas-najbolji-izbor-za-sezonsko-zaposlenje.....



Back to top