Suncani Hvar Hotels

Monday, January 20 2020

Sunčani Hvar donacijama i sponzorstvima podupire preko 500 hvarske djece!

Sunčani Hvar je u prosincu u hotelu Pharos zajedno sa svojim sezonskim i stalnim zaposlenicima svečano obilježio završetak 2019-te, koja će biti zapamćena po otvaranju Palace Elisabeth, prvog hotela s 5 zvjezdica na otoku, te po rekordnim poslovnim rezultatima. U sklopu proslave nastavljena je i dugogodišnja tradicija sponzorstava i donacija koje su usmjerene na one najmlađe, djecu otoka Hvara. Sunčani Hvar već četvrtu uzastopnu godinu dodjeljuje novčanu potporu te na taj način podupire preko 500 djece u javnim ustanovama te klubovima i udrugama grada Hvara, koja se bave sportskim i kulturnim aktivnostima. Sredstva su ove godine također donirana benediktinskom samostanu. 

Donacije iznose ukupno 320 tisuća kuna pri čemu su sredstva prioritetno usmjerena na Osnovnu školu Hvar i Udrugu djece i mladih s najtežim tjelesnim invaliditetom i djece s posebnim potrebama „Perla“. Financijske potpore donirane su i NK Hvar, Rukometnom klubu Hvar, Ženskom rukometnom klubu Hvar, Judo klubu Hvar te Dramskom studiju mladih Hvar. Sredstva su također po prvi put dodijeljena hvarskom dječjem vrtiću Vanđela Božitkovića za nabavu dječje opreme za dvoranu te benediktinskom samostanu.

U sklopu proslave dodijeljene su i mnoge nagrade zaposlenicima za ostvareni uspjeh, te posebna priznanja zaposlenicima koji imaju 10 do 40 godina radnoga staža.

Nakon prezentacije zabava se nastavila uz kulinarske specijalitete i muziku uživo benda Euforie iz Splita.

Vrijeme darivanja je najljepši period godine, i da bi ga obilježili, za djecu zaposlenika Sunčanog Hvara u hotelu Amfora organizirali smo veselu Božićnu predstavu. Djed Mraz i Šumske Životinje od Produkcije Z iz Splita je razveselila djecu, a posebno Djed Božićnjak koji je svakom djetetu donio dar. Uz predstavu, djecu smo počastili raznovrsnim slasticama, grickalicama i tortom!

Tako smo i ovu godinu proslavili u lijepom društvu i s puno veselja! Radujemo se slijedećoj!

 


Back to top