Suncani Hvar Hotels

Tuesday, December 20 2022

Prosinac je mjesec darivanja!

Kao i svake godine, u najčarobnijem mjesecu darivanja, sa veseljem smo organizirali druženje za sve naše stalne i sezonske zaposlenike, koji su bili u mogućnosti doći, da bismo svečano i zasluženo obilježili završetak još jedne iznimno uspješne poslovne godine!

Svečani domjenak otvoren je izlaganjem predsjednice Uprave, gđe Gordane Tomičić koja je prezentirala ostvarene poslovne rezultate 2022. godine te svim prisutnima dala najavu ključnih aktivnosti u Društvu za 2023. godinu. Nastavno na poslovne rezultate prisjetili smo se i najvažnijih aktivnosti koje su usmjerene na podizanje zadovoljstva i motivacije članova tima kroz prezentaciju direktorice ljudskih resursa, Blaženke Tomičić, također uz pogled na 2023.godinu i novosti koje nas čekaju.

U sklopu proslave dodijeljena su mnoga priznanja našim zaposlenicima za dugogodišnji rad (čak 33 jubilarca!), a posebnu kategoriju nagrađivanja čini zaposlenik koji je predanošću u odnosu prema gostu i rezultatu pokazao primjer izvrsnosti u 2022. godini – Zoran Rezić.

Još jednom od srca čestitamo i zahvaljujemo našim kolegama!

Navedenim nagrađivanjem želimo potaknuti sve naše zaposlenike na izvrsnost u odnosu prema gostima i usmjerenost prema rezultatu. I iduće godine budno ćemo pratiti rad i doprinos svakog člana našeg velikog tima i sa veseljem one najbolje i nagraditi!

 

 

Nastavljen je i običaj donacija i sponzorstva humanitarnog karaktera za djecu i mlade grada Hvara u još većem broju nego prošle godine. Sunčani Hvar na taj način podupire svu djecu u klubovima i udrugama grada Hvara koje se bave sportskim i kulturnim aktivnostima. Želja nam je sredstva usmjeriti na dobrobit i edukaciju hvarske djece, mladeži i djece s posebnim potrebama.

 

 

Poslije smo se svi dobro zabavili uz neizostavne specijalitete naših vrhunskih kuhara i svirku uživo grupe Glavni do ranih jutarnjih sati!

 

 

Da bi obilježili ovo vrijeme darivanja i Božićnog duha, za djecu zaposlenika Sunčanog Hvara, u hotelu Pharos organizirali smo veselu Božićnu predstavu „Novogodišnji šušur".  Produkcija Z iz Splita, koja  je razveselila naše najmlađe, ali i roditelje. Uz predstavu smo dječicu počastili onim što najviše vole – slatkišima, grickalicama i tortom, a na kraju smo ih oduševili dolaskom Djeda Božićnjaka koji je donio pune vreće iznenađenja i svakom djetetu poklonio prekrasni dar.

 

 

Tako smo i još jednu godinu ispratili sa puno veselja, darivanja i dječjih osmjeha…

Veselimo se idućoj!

 


Back to top