Suncani Hvar Hotels

Tuesday, January 8 2019

Kako smo u Sunčanom Hvaru proslavili uspješnu 2018.

Tradicionalno godišnje okupljanje zaposlenika Sunčanog Hvara održalo se u prosincu u hotelu Amfora, gdje je svečano obilježen završetak 2018. godine. U sklopu proslave dodijeljene su donacije i sponzorstva usmjerena na dobrobit i edukaciju djece i mladeži te na djecu s posebnim potrebama. Sunčani Hvar je tako ove godine podupro više od 300 djece u klubovima i udrugama grada Hvara, koje se bave sportskim i kulturnim aktivnostima.

Ove godine, izdvajanja za donacije povećana su u odnosu na prošlu godinu i iznose ukupno 150 tisuća kuna, pri čemu su sredstva prioritetno usmjerena na Osnovnu školu Hvar, Udrugu djece i mladih s najtežim tjelesnim invaliditetom i djece s posebnim potrebama „Perla“. Financijske potpore donirane su i Nogometnom klubu Hvar, Školi nogometa Hvar, muškom i ženskom Rukometnom klubu Hvar, Judo klubu Hvar te Dramskom studiju mladih Hvar.

Podijeljene su i nagrade zaposlenicima koji su tijekom godine ostvarili izniman uspjeh, a posebna priznanja dodijeljena su jubilarcima, zaposlenicima od 10 do 40 godina radnoga staža.

U 2018.godini nagrađeni su:

Mario Mučalo - voditelj smjene recepcije Amfora

Slavica Anić - pomoćni kuhar Adriana

Zorica Cvita - voditelj smjene Praone

Nakon prezentacije nastavlja se zabava uz neizostavne kulinarske specijalitete i svirku uživo benda Neron iz Splita.

Kao i svake godine Sunčani Hvar organizira Božićnu predstavu za svoje najmlađe. Ovaj put to je bila poučna predstava „Božićna Medalja Za Dobrotu“ od Produkcije Z iz Splita, koja je izmamila velike osmjehe na dječjim licima! Uz predstavu tu su bili i slatkiši, grickalice i torta, a na kraju je došao i Djed Božićnjak koji je donio pune vreće iznenađenja i svakom djetetu poklonio dar.

U veselom duhu smo tako proslavili najradosnije vrijeme u godini, prosinac, koji je uvijek rezerviran za posebno lijepi blagdanski program za sve naše zaposlenike i njihovu djecu!


Back to top