Suncani Hvar Hotels

April 5, 2019

Top događaji u Hvaru 2019.

Ove godine održati će se različiti i zanimljivi događaji koji će privući tisuće posjetitelja na naš sunčani otok. U travnju ove godine odvija se tradicionalna Uskršnja regata koja kao i svake godine obilježava početak sezone na Hvaru. Dodatno, krajem travnja odvija se i Mountain Madness, uzbudljiva utrka s preprekama. Tu je naravno i hvarski polu-maraton, koji će se održati u lipnju, a sredinom srpnja gosti će se moći prepustiti popularnim glazbenim hitovima na Ultra Music Festivalu koji će se 7.

February 8, 2019

ÖTILLÖ is back on Hvar!

We are more than pleased to announce that ÖTILLÖ will be back on Hvar for the third year in a row! As in the previous years, the race will open the European swimrun season to welcome all those who want to be a part of this fantastic and unique race.

April 18, 2018

Otvorena sezona ÖTILLÖ na Hvaru!

Ove godine bilježimo još jednu izuzetnu utrku koja se održala početkom travnja. ÖTILLÖ Swimrun World Series je utrka koja obuhvaća kombinaciju plivanja i trčanja kroz otok Hvar i Paklinske otoke, a dolazak timova iz svih krajeva svijeta je pratilo i toplo hvarsko proljetno vrijeme.

Categories

March 13, 2017

Your Easter in island Hvar

As we turn our backs on winter, we slowly start welcoming warmer weather and more beautiful sunny days. The feeling of spring is instantly here when we can take off our coats during our late morning coffees.

Not only is the Easter period in Hvar one of the most beautiful times of the year, but also a time that many tourists specifically choose because of all the different activities and cultural happenings on the island.